GUA SHA -kurssit

GUA SHA on vanha kansan parantamistekniikka Itä-Aasiasta. GUA SHA  on faskiahoidon esiäiti – rakkaalla lapsella on monta nimeä. 

GUA SHA  on osa klassista kiinalaista lääketiedettä, kuten akupunktio. Siinä liikutetaan tukkeutunutta QI-energiaa. Kamman alla kehon eri kalvot liikkuvat eri tahtiin aiheutten kohdassa verenkierron lisääntymistä. Todella tehokas ja turvallinen hoitomuoto vauvasta vaariin. 

Olen hoitanut GUA SHA:lla penikkatautia, kasvukipuja, kaikkia lihassärkyjä, niska-, selkä ja hartiakipuja, päänsärkyjä. GUA SHA helpottaa myös flunssa oireissa, rannekanavaoireyhtymässä, jäätyneessä olkapäässä.

GUA SHA:n peruskurssi 24.-25.5.24  (11 h)
Elonaskel, Malminkaari 5, HKI 70

Kurssilla guashataan itseä ja toisia. Runsas materiaali takaa, että muistat asiat vielä kurssin jälkeenkin. Peruskurssi on tarkoitettu kaikille – niin ammatilliseen hoitoon kuin itsehoitoon. Kurssin jälkeen osaat guashata turvallisesti. Hyvä lisätyökalu vaikka hierojalle, doulalle, kätilölle, akupunktiohoitajalle.

218 € sis. ALV. 

Ilmoittaudu viim 22.4.24 anu@katilotalo.fi.

pe klo 16-20
la klo 9-16

Kädentaitokurssit: GUA SHA synnytyksessä

GUA SHA on vanha, mutta kohinan lailla Suomeen levinnyt hoitomuoto, joka oiva apu raskaanaoleville, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen. Kurssin pääaihe: raskaus, synnytys ja lapsivuode.

Terveysalan ammattilaisille suunnatut kädentaitokurssit sisältävät paljon käytäntöä ja harjoituksia. Kurssin sisältö muodostuu osallistujien synnytysroolin mukaan, riippuen siitä, ovatko kurssilaiset kätilöitä, doulia vai lääkäreitä.

Päivät tarkentuvat myöhemmin.

Hinta: 124 €/ 3h (sis. ALV 24 %).

Ilm. anu@katilotalo.fi