Anu Lampinen, kätilö, neljän tytön äiti ja akupunktioterapeutti

Mottoni on ”Rakkaus on tärkeintä”.

Heket, Kätilötalo ja Akupunktiotalo ovat Anun työn lapset, joita hän ilolla hoivaa, kuten lapsiaankin. He kaikki ottavat vastaan Kätilötalolla, Ristolantie 4A, Helsinki.

Arvoni ovat työssäni elävinä: Ammatillisuus, Yksilöllisyys, Nainen keskiössä, Rakkaudellisuus sekä Kukoistaminen omilla vahvuuksilla

Jo 10 v ikään kasvanut esikoinen on on toiminimeni Heket -Anu Lampinen – naisen hoidon ja akupunktion ammattilainen. Haluan auttaa sinua löytämään oman polkusi niin raskausaikana, matkalla synnytykseen, imetykseen, vanhemmuuteen, naiseudessa, terveyden ollessa epätasapainossa sekä vaihdevuosien lähestyessä tai aaltojen jo ollessa elämässäsi.

Pian esikoululainen Kätilötalo. Kätilötalon lempeää kätilöpalvelua vuosien ammattitaidolla. Kätilötalon vastaanotolla saat kokonaisvaltaista, ystävällistä ja ammattitaitoista hoitoa, ohjausta ja valmennusta.

Taaperoinen kuopus: Akupunktiotalo LEMPEÄ. TURVALLINEN. OSAAVA.Lempeää ja laadukasta kätilön antamaa akupunktiohoitoa koko naisen elämänkaaren eri kohdissa. Korkeatasoista TCM-akupunktiokoulutusta.