GUA SHA:n peruskurssi (11h)

GUA SHA on vanha kansan parantamistekniikka Itä-Aasiasta. Guasha on faskiahoidon esiäiti. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Gua sha on osa klassista kiinalaista lääketiedettä, kuten akupunktio.Siinä liikutetaan tukkeutunutta QI-energiaa. Kamman alla kehon eri kalvot liikkuvat eri
tahtiin aiheutten kohdassa verenkierron lisääntymistä. Todella tehokas ja turvallinen hoitomuoto vauvasta vaariin. Olen hoitanut guashalla penikkatautia, kasvukipuja, kaikkia lihassärkyjä, niska-, selkä ja hartiakipuja, päänsärkyjä. Guasha helpottaa myös flunssa oireissa, rannekanavaoireyhtymässä, jäätyneessä olkapäässä.

Kurssilla guashataan itseä ja toisia. Runsas materiaali takaa, että muistat asiat vielä kurssin jälkeenkin. Peruskurssi on tarkoitettu kaikille -niin ammatilliseen hoitoon kuin itsehoitoon. Kurssin jälkeen osaat guashata turvallisesti. Hyvä lisätyökalu vaikka hierojalle, doulalle, kätilölle, akupunktiohoitajalle.

150 € sis. ALV. Ilmoittaudu anu@katilotalo.fi.

to klo 16-20 ja pe klo 9-16

Kädentaitokurssit: GUA SHA synnytyksessä

terveysalan ammattilaisille sisältävät paljon käytäntöä ja harjoituksia. Kurssin sisältö muodostuu osallistujien synnytysroolin mukaan: kätilö, doula tai lääkäri. Päivät tarkentuvat myöhemmin. Hinta: 114€/ ilta (sis. ALV 24%). Ilm. anu@katilotalo.f

Guasha on vanha, mutta kohinan lailla Suomeen levinnyt hoitomuoto, joka oiva apu raskaanaoleville, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen. Kurssin pääaihe: raskaus, synnytys ja lapsivuode.