TÄYDENNYSKOULUTUSTA SAIRAALOILLE

 

Akupunktiokurssi sairaalan kätilöille 4 pv

Koulutus antaa valmiudet hoitaa erilaisia synnytys-, lapsivuode ja naistentautivaivoja ns. kätilöakupunktiolla.
Koulutus on monimuoto-opiskelua, lähiopetus on sairaalassa. Koulutus on jaettu 4 moduuliin, joissa on kokeet, harjoittelut ja etätehtävät ja neljä lähiopetuspäivää. Olen vetänyt koulutuksia Seinäjoen x2 ja Hyvinkään synnytyssairaaloiden kätilöille. Pyydä tarjous anu@katilotalo.fi

 

Akupainanta ja gua sha kurssi sairaalan kätilöille 1pv

Koulutus antaa valmiudet käyttää akupainantaa ja guasha:ta kätilön työssä sairaalassa. Pyydä tarjous anu@katilotalo.fi

TÄYDENNYSKOULUTUSTA KÄTILÖTALOLLA

 

Yksityinen akupunktiokurssi kätilöille 220h

Kurssi on tarkoitettu kätilöille. Kurssi vastaa WHO:n suositusta akupunktio piduudesta lääkäreille (tiettyyn suppeaan aihealueeseen erikoistuneena). Se antaa valmiuksia tehdä akupunktiota raskauteen, synnytyksen käynnistykseen, synnytykseen ja lapsivuodeaikaan liittyen.

Kurssilla perehdytään TCM akupunktion perusteoriaan ja filosofiaan, kätilötyön hoitoresepteihin ja tärkeimpiin akupunktiopisteisiin, akupainantaan, GUA SHA-menetelmään sekä moksaukseen. Teorian lisäksi kurssi painottaa käytännön harjoittelua ja itsenäistä oppimista.

1134 € 220h sis. ALV. Ilm. anu@katilotalo.fi    DL . Varausmaksu kurssille 100€.

Moduuli 1:
Moduuli 2:
Moduuli 3:
Moduuli 4:
Moduuli 5:

Koulutuksen myötä saa Akupunktiotalon todistuksen tehdä akupunktiota kätilötyössä sekä nimen Akupunktiotalon nettisivuille. Akupunktiotalon kätilöakupunktiohoitaja nimikettä saa käyttää tämän kurssin käytyään. Ja todistettuaan käyneensä jatkokoulutuksissa alle 3 vuoden välein.

 

Korva-akupunktion peruskurssi kätilöille,  2 pv

Kun aika ei riitä pitkään kurssiin, mutta haluaisit oppia auttamaan raskaanaolevia, synnyttäviä ja lapsivuoteisia korvaan tehtävällä akupunktiolla. 290€ 2 pv, sis ALV. Kurssi on  kätilöiden akupunktiokurssin yhteydessä. Ilm. anu@katilotalo.fi     DL

 

Akupunktion jatkokurssi kätilöille

Akupunktion jatkokurssi on tarkoitettu Akupunktiotalon peruskurssin käyneille kätilöille. Tulossa.